Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κουβάς, τύχη ή τέχνη;

 Peace of mind

Το συγκεκριμένο τραγούδι, αν και αρκετά γνωστό από ότι κατάλαβα εκ των υστέρων, το ανακάλυψα πρόσφατα, έπειτα από παρότρυνση του Φ.Α. να κάνω μια γενικότερη αναζήτηση πάνω σε συγκροτήματα.  Είχε δίκαιο γιατί πραγματικά μπορείς να βρεις εξαιρετικά  κομμάτια. Βέβαια οι 2518469 προβολές στο youtube δείχνουν ότι έπρεπε να κάνω την αναζήτηση μου στην μουσική εδώ και πολλά χρόνια.

 Στο θέμα μας, όπως σε κάθε χώρα με οικονομική ύφεση, έτσι και στην Ελλάδα ο τζόγος ανθεί. Σαν παιδιά και εμείς (άνεργα) το έχουμε ρίξει σε προπο, πάμε στοίχημα κ.λ.π. ΟΠΑΠ παιδιά πάντα ε, γιατί εμείς σκεφτόμαστε και το κράτος :p.  Όχι ότι είχαμε ποτέ ιδιαίτερες απαιτήσεις από την τύχη  μας, αλλά τελευταία έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μιλάμε για ανάσταση ομάδων που είχαν να πάρουν νίκη από τότε που σταμάτησαν να βγαίνουν καρπούζια. Τα παραδείγματα πολλά και εντυπωσιακά! Παναθηναϊκός, Λίβερπουλ μερικά από τα γνωστά και πρόσφατα θύματα μας. Για όσους δεν κατάλαβαν, όποια ομάδα παίζουμε να κερδίσει, την τρώει το μαύρο χώμα. Θα έπρεπε να μας πληρώνουν πρόεδροι ομάδων να ποντάρουμε υπέρ των αντιπάλων. Η αποθέωση ήταν την  προηγούμενη εβδομάδα που παίξαμε και οι τρεις, γαμήθηκε το σύμπαν, 2 στα 7 με 4 διπλές.
Σήμερα παίξαμε τριπλή και αναβλήθηκε ο αγώνας. Είμαι πεπεισμένος ότι αν μπορούσαμε να ποντάρουμε ότι αύριο το πρωί ο ήλιος θα βγει από την ανατολή, την επομένη οι επιστήμονες θα βγαίναν στα κανάλια να μιλήσουν για περίεργα φαινόμενα και για την συντέλεια του κόσμου.

Μαύρο Σύννεφο μίλησε.

Κασπώ κουβαδ.flower μεταλ."Φ11Χ11,5γκρι




3 σχόλια:

  1. Μπορειτε παρακαλω να στοιχηματισετε οτι η Ελλαδα θα καταστραφει και οι δανειστες δεν θα μας χαρισουν ποτε τα κερδη.αξιζει η προσπαθεια. πολυ αστειες ατακες αλλα με εχασαν τα περιεργα μαθηματικα. Π.Ι. δηλαδη Παλαβος Ιπποποταμος. φλωρακια, που μου εχετε οι υπολοιποι αρχικα! Μπραβο Μαυρο Συννεφο!!!!Σ αγαπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Agapite Μ.Σ.,
    Ean ikanopiises thn M.K. me provlepsis sxetika thn oikonomia ths Ellados, tha eides pos ekei,pros to paron esto,den piasan topo. Einai gia ayto pou apofasisa na sou grapso.Ean thes na to ksanagiriseis sto podosfero na ksereis oti eida k epatha na vro isitirio gia ayrio vrady, proponiti ston pagko den tha exoume, oi provlepsis (kairou) milane gia kryo k vroxes...gia ayto paikse ena 2ari kai mhn mas kaneis kana asteio.:)
    Luisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή