Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Νυν υπέρ πάντων (ο) Αγών (μου)

To totetoio.blogspot.com πήγε euro, αλλά οι υπόλοιποι γράφοντες με έγραψαν στα @@ τους οπότε έχω απομείνει μόνος μου να το ανανεώνω.

Ελπίζω τώρα, με αφορμή τον πιο κρίσιμο αγώνα από όλους, να φιλοτιμηθούν.

Ελλάδα - Γερμανία λοιπόν.

Το ματς που όλοι περιμένουν πως και πως. Μετά τις ελληνικές εκλογές, το δεύτερο ελληνικό event που συγκλονίζει την υφήλιο: Θα τα καταφέρουν οι φτωχομπινέδες έλληνες απέναντι στους αλαζόνες γερμανούς;

Να πω τη μαύρη (κατάμαυρη) αλήθεια, το περίμενα κι εγώ πως και πως το ματς. Ήθελα να κερδίσουμε τους συμπαθέστατους (κατά τα άλλα...) Ρώσους (εεε και τις ρωσίδες) για να παίξουμε με τους Γερμανούς.

Αλλά από τη στιγμή που στις εκλογές βγάλαμε το Γερμανοτσολιά το Σαμαρά...Και μάλιστα πήρε και 30%... Ε ξενερώνεις.

Τους κερδίζεις μετά στο ποδόσφαιρο και τους λες "να να, πάρτε τα!!" Άμα σου απαντήσουν "οκ, αλλά πρωθυπουργό σας βγάλατε αυτόν που σας είπαμε" άντε μετά να τους κουνηθείς...

Τέλος πάντων, όπως και να'χει, δε βγαίνει τίποτα με ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Μία βραδιά είναι, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο καλύτερος, μπορεί να βγει 0-3, μπορεί να βγει και 3-0. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας.

Ένα πράγμα θέλω μόνο, να τους πατήσουμε κάτω, να τους βγάλουμε την ψυχή, μόνο και μόνο για ένα πράγμα: Να χαμογελάσει το χειλάκι τόσων ανθρώπων που νιώθουν την απελπισία τους (και τώρα με το αποτέλεσμα των εκλογών, ακόμα περισσότερο) και να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Να πάρουν θάρρος από αυτή την "πλαστή" μάχη και να το χρησιμοποιήσουν στην πραγματική.

Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ένας συμβολισμός, ένα υποκατάστατο "μάχης".

Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν...

....και αν περάσουμε, ας φάμε 10 στον ημιτελικό!!! :P

Φ.Α.

Σημείωση: Η εικόνα προέρχεται από εδώ: http://etcetcetcetc.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου